Wie zijn wij

Bij Actie Schoonmaken zorgen we voor een zorgeloze dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring staan service en kwaliteit voorop. Wij nemen alle zorgen uit handen tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Vraag direct een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Hoogwaardige kwaliteit

Door onze transparante communicatie omtrent kwaliteit, prijs en dienstverlening weet u precies waar u aan toe bent. Alle wensen en verwachtingen worden vooraf uitgebreid besproken. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige personeel zorgen we voor een uitstekende facilitaire dienstverlening. Een hoge klanttevredenheid staat bij Actie Schoonmaken centraal en wij zullen hier ten alle tijden naar streven.

Vrijblijvende offerte

Wij zijn de perfecte partner als u zoekt naar een transparante en service gerichte partner! Doordat we vooraf alle wensen en verwachtingen bespreken komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het wordt geheel op maat voor u samengesteld en wij staan 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Jarenlange ervaring

Actie Schoonmaken levert al diverse jaren verschillende facilitaire diensten. Hierdoor beschikt ons personeel over uitgebreide kennis over alle aspecten en staan onze experts altijd klaar om alle vragen te beantwoorden.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor al uw vragen. Wij denken graag met u mee. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op de website invullen. Wij komen graag bij u langs voor een inventarisatie zodat we een juist beeld verkrijgen van de situatie. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.