Zakelijke diensten

Bij Actie Schoonmaken zorgen we voor een zorgeloze dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring staan service en kwaliteit voorop. Wij nemen alle zorgen uit handen tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Onze medewerkers zijn vakkundig en gemotiveert zodat iedere taak zo effectief mogelijk verloopt.

Reguliere schoonmaak

Actie schoonmaken zorgt voor een zorgeloze schoonmaak van uw gebouw. Een schone bedrijfsomgeving draagt bij aan een representatieve uitstraling.

Glasbewassing en gevelreiniging

De buitenkant van uw bedrijfs- of kantoorpand is erg belangrijk voor uw imago bij klanten. Onze vakmannen zorgen voor een gevel waar u trots op kunt zijn.

Vloeronderhoud

Voor ieder soort vloer is een specifieke behandeling nodig. De vakmannen van Actie Schoonmaken hebben alle kennis in huis om voor goed onderhoud van uw vloer te zorgen.

Bouwopleveringen

Actie Schoonmaken zorgt voor een perfect schoon pand, of het nu een renovatie, verbouwing of een nieuwbouw object betreft. We kunnen ook periodiek schoonmaken.

Afvalbeheer

Door uw afvalbeheer uit te besteden kunt u besparen op de kosten van uw bedrijfsafval. Wij helpen graag met de afvalverwerking van uw bedrijf of een efficiënte manier.

Diensten op maat

Naast onze kerndiensten levert Actie Schoonmaken ook diensten op maat. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheiden, er is veel mogelijk.