Diensten op maat

Actie Schoonmaken levert ook diensten op maat, geen taak is ons te groot. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Diensten op maat

Bij Actie Schoonmaken kunt u terecht voor uw speciale huishoudelijke taken, denk hierbij aan een voorjaarsschoonmaak, schoonmaak op maat, schoonmaak na een groot feest, schoonmaak na een verbouwing, vloeronderhoud etc. Een eenmalige of periodieke dienst, wij denken altijd met u mee. Geef uw speciale wens aan ons door en onze professionals zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding

Actie Schoonmaken heeft een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor uw diensten op maat zullen wij hoge kwaliteit leveren voor een voordelige prijs. Door jarenlange ervaring, kwalitatief hoge producten waar wij mee werken en vakkundig personeel, kunnen wij de taak zo effectief mogelijk laten verlopen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit contact kan zowel telefonisch als via het contactformulier op de website. Geef uw speciale wensen aan ons door en dan denken wij graag met u mee. Wij staan graag voor u klaar!