Zorgeloze bouwoplevering schoonmaak

Actie Schoonmaken zorgt voor een perfect schoon pand. Dit kan ook bij een renovatie, verbouwing of nieuwbouw project. Wij helpen u graag verder met een eenmalige of periodieke bouwoplevering schoonmaak. Actie Schoonmaken zorgt voor een perfect schone bouwoplevering of werkomgeving.

Vraag direct een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Schoonmaak bouwterrein

Naast een schone oplevering zorgen wij ook voor een schone werkomgeving voor uw personeel. Actie Schoonmaken zorgt voor een opgeruimd en overzichtelijk bouwterrein. U kunt ons inschakelen voor een periodieke schoonmaak zodat uw personeel zich bezig kan houden met de belangrijke zaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bouwoplevering voor elk pand

Wij helpen u graag met een perfect schone bouwoplevering. Alle ruimtes worden schoon opgeleverd zodat uw klanten meteen kunnen beginnen met inrichten. Het is erg belangrijk dat alle stof-, kit-, verf- en cementresten worden verwijderd om schade te voorkomen. Ook zorgen we ervoor dat de vloer goed wordt schoongemaakt en het sanitair weer blinkend schoon is. Zo zorgen we ervoor dat het pand er stralend bij staat en de verwachtingen van de klant worden overtroffen.

Wij bieden een schoonmaak voor de oplevering van een huis, kantoorpand en zelfs een bouwterrein. Geen opleveringsschoonmaak is te groot voor ons team van experts.

Vraag een offerte aan voor uw opleveringsschoonmaak

Bij Actie Schoonmaken kijken we graag met u naar uw mogelijkheden. Wij inventariseren uw wensen met een passende prijsopgave, zodat u weet wat u kunt verwachten. Naast bouwopleveringen bieden wij ook bedrijfs schoonmaak, vloeronderhoud en glasbewassing aan. Actie Schoonmaken levert ook diverse diensten op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.