Vloeronderhoud door onze professionele service

Voor ieder soort vloer is een specifieke behandeling nodig. De vakmannen van Actie Schoonmaken hebben alle kennis in huis om voor goed onderhoud van uw vloer te zorgen. Wij inspecteren uw vloer en zorgen dat de juiste reinigingsmiddelen gebruikt worden, zodat beschadiging van de vloer voorkomen wordt.

Vraag direct een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Professionele vloerreiniging

Naast het vloeronderhoud, zorgt Actie Schoonmaken voor vloerreiniging in uw bedrijfspand. Door onze kennis van verschillende vloersoorten, kunnen wij professioneel uw vloer reinigen. Wij gebruiken enkel professionele reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor uw vloer, zodat uw vloer onbeschadigd blijft.

Na een eerste behandeling kunnen we de vloer inspecteren en eventueel een periodieke onderhoudsbeurt van uw bedrijfsvloer afspreken. Het is belangrijk om uw vloer regelmatig een goede onderhoudsbeurt te geven zodat de vloer niet aangetast wordt.

Vloeronderhoud voor elke vloer

Actie Schoonmaken zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en expertise om vloeronderhoud uit te kunnen voeren op elke soort vloer. Iedere vloer heeft ander vloeronderhoud nodig. Wij hebben alle materialen, machines en middelen in huis iedere vloersoort te kunnen behandelen. U kunt hierbij denken aan onderhoud voor een vloer van natuursteen, parket vloer onderhoud, pvc vloer onderhoud, tapijt onderhoud of marmoleum vloerreiniging.

Actie Schoonmaken zorgt voor een professionele behandeling van uw vloer. Een verkeerde behandeling van een vloer kan namelijk zorgen voor strepen of vlekken, onnodige gladde tegels of zelfs beschadiging. Wij zorgen dat u dit kunt voorkomen.

Vloeronderhoud op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf voor vloeronderhoud? Dan bent u bij Actie Schoonmaken op het juiste adres. Wij denken graag met u mee. Vooraf brengen we alle aspecten in kaart met een passende prijsopgave. Naast vloeronderhoud bieden we ook bedrijfs schoonmaak, glasbewassing en afvalbeheer aan. Ook leveren we diverse diensten op maat. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.