Hulp bij uw woningontruiming

Ziet u op tegen een woningontruiming? Actie Schoonmaken helpt u bij deze tijdrovende klus. Wij kunnen uw woning snel en vakkundig ontruimen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij zijn het ontruimingsbedrijf dat voor u een huis kan ontruimen na overlijden of andere situaties.

Vraag direct een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Schoonmaak bij woningontruiming

Actie Schoonmaken levert uw woning standaard bezemschoon op. Wenst u naast het huis leegruimen ook extra schoonmaakwerkzaamheden? Voor een kleine extra vergoeding verzorgen wij ook een schoonmaak van de woning. Wij zorgen dat elk pand naar wens opgeleverd wordt.

Heeft u inboedel die u niet wilt houden? Bruikbare inboedel nemen wij voor u mee. Deze artikelen worden geïnspecteerd in onze opslag, waarna de gebruiksvoorwerpen verkocht worden in kringloopwinkels. Op deze manier helpt u anderen en hoeft er minder weggegooid te worden, wat beter is voor het milieu.

Professioneel advies bij uw huis ontruimen

Iedere ontruiming van een woning is anders. Actie Schoonmaken verzorgt uw woningontruiming na overlijden, voor een kale oplevering en bij andere situaties. Wij beginnen met een persoonlijk gesprek, waarbij we met u het plan van aanpak bespreken. Nadat uw de inboedel die u wilt bewaren uit uw woning heeft gehaald, starten onze professionals met uw huis te ontruimen. Dit doen wij snel en vakkundig. Overgebleven spullen en afval nemen wij voor u mee.

Huis leeghalen na overlijden

Het huis leeghalen van een overleden dierbare kan een erg emotionele klus zijn. Actie Schoonmaken helpt u graag bij de woningontruiming na overlijden. Zo kunt u zich focussen op fijnere taken. Actie Schoonmaken is het ontruimingsbedrijf bij elke woningontruiming.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.