Reinigingsdienst Alphen aan den Rijn

Schoonmaakdienst Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn? Actie Schoonmaken helpt u graag verder! Door onze jarenlange ervaring staan kwaliteit en service voorop. Wij bieden dat niet alleen, ook hanteren wij een erg scherp uurtarief van €17,50 per uur voor één schoonmaker. Kiest u voor twee schoonmakers betaalt u maar slechts €32,50 per uur! Lees hieronder meer over de diensten die wij aanbieden, bekijk onze site of bel ons voor advies op maat.

Particuliere Diensten

Onze schoonmaakdienst in Alphen aan den Rijn komt al bij u voor een eenmalige schoonmaak! Heeft u hulp in de huishouding nodig in Alphen aan den Rijn, zoals het wassen van ramen, het onderhouden van de tuin of schoonmaken in huis? Actie Schoonmaken biedt het allemaal! Onze medewerkers zijn betrouwbaar, gemotiveerd en vakkundig. Wacht niet langer en neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Zakelijke Diensten

Actie schoonmaken is er niet alleen voor de particuliere klant, wij bieden ook zakelijke diensten aan. Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers in Alphen aan den Rijn altijd in een schone omgeving kunnen werken. Wij bieden een breed scala aan diensten, van vloeronderhoud, het wassen van ramen, tot reguliere schoonmaken. Ook kunt u ons benaderen voor het afvalbeheer van u bedrijf. Neem contact met ons op om u te laten adviseren door een van onze experts! Wij nemen u graag alle schoonmaakzorgen uit handen zodat u zich op belangrijke zaken kunt focussen.

Contact

Schoonmaakbedrijf Actie Schoonmaken helpt u graag met het juiste advies. Met ons jarenlange advies kunnen wij u professioneel adviseren en tips geven waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Onze medewerkers reageren altijd binnen 24 uur, ook buiten kantooruren, op zondag, feestdagen. Voor spoedklussen kunt u altijd 06-16105698 bellen. Mocht u geen spoed hebben kunt u ook altijd ons contactformulier invullen of online een offerte aanvragen. Wij kijken er naar uit u in Alphen aan den Rijn te helpen!