Reinigingsdienst Roosendaal

Schoonmaakdienst Roosendaal

Als u opzoek bent naar een professioneel, particulier, schoonmaakbedrijf in Roosendaal, stop dan nu met zoeken. Actie Schoonmaken Roosendaal heeft het voor u. Voordelige en professionele hulp in huishouding, raambewassing, schoonmaaksters, verhuisschoonmaak, ontruimingsschoonmaak en speciale diensten op maat in Roosendaal is wat wij aanbieden. Bij Actie Schoonmaken Roosendaal kunt naast periodieke schoonmaak ook aankloppen voor eenmalige schoonmaak, wij gaan niks uit de weg.

Voordelige en professionele schoonmaak Roosendaal vanaf €17,50 per uur

Onze professionele schoonmaaksters helpen u graag in alle taken van het huishouden in Roosendaal, maar hiernaast staan ook onze tuinmannen graag voor u klaar om de tuin er schitterend uit te laten zien. Onze vakkundige werksters kunnen u ook ondersteunen bij het wassen en strijken zodat u tijd overhoudt voor andere dingen. Een andere dienst die Actie Schoonmaken Roosendaal u graag levert is het professioneel en streepvrij wassen van uw ramen voor een aantrekkelijke prijs.
Voor speciale diensten op maat duiken wij ook niet weg, geen taak is ons te groot. Wij maken voor u schoon in Roosendaal na een evenement of wij verzorgen uw voorjaarsschoonmaak, neem hiervoor contact met ons op.

Geen taak is te groot voor Actie Schoonmaken Roosendaal

Verhuizen is een hectische en tijdrovende onderneming. Wij maken uw oude huis schoon voor de nieuwe bewoners of zorgen dat uw nieuwe woning spik en span is, alweer één zorg minder. Zo is uw huis in Roosendaal bij oplevering brandschoon. Voor alle particuliere verhuisschoonmaak in Roosendaal staan wij voor u klaar.

Schoonmaakdienst Roosendaal

Jarenlange ervaring in verschillende facilitaire diensten is wat wij aanbieden bij Actie Schoonmaken Roosendaal. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent door onze transparante communicatie over kwaliteit, prijs en dienstverlening. Een hoge klanttevredenheid staat bij Actie Schoonmaken Roosendaal hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Laat ons u helpen en neem nu vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.