Reinigingsdienst Hoorn

Schoonmaakdienst Hoorn

Heeft u hulp nodig in de huishouding, of wilt u uw bedrijfspand wekelijks netjes schoongemaakt hebben? Actie Schoonmaken biedt een groot scala aan schoonmaakdienst in Hoorn aan, voor zowel de particuliere als de zakelijke klant in Hoorn. Wij bieden niet alleen een aantrekkelijke prijs van €17,50 per uur voor een schoonmaker en €32,50 per uur voor twee schoonmakers, ook leveren wij uitstekende kwaliteit. Lees verder of bekijk onze website om meer over onze diensten te weten te komen!

Eerste keer gratis!

Wij laten graag iedereen kennis maken met de diensten van Actie Schoonmaken. Daarom leveren wij verschillende schoonmaakdiensten de eerste keer gratis aan. Zo kunt u zelf beslissen of u een samenwerking met Actie Schoonmaken in Hoorn aan wil gaan voor langere tijd. Dit doen wij voor diensten als vloeronderhoud, glasbewassing maar ook voor de reguliere schoonmaak. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor de eerste gratis schoonmaak.

Particuliere schoonmaakbedrijf

Wilt u uw ramen particulier gewassen hebben in Hoorn, uw tuin er weer netjes bij hebben liggen? Voor alle klussen in en rondom het huis staat Actie Schoonmaken voor u klaar, geen taak is ons te groot. Naast huishoudelijke schoonmaken in Hoorn zijn wij er ook voor uw verhuisschoonmaak en ontruimingsschoonmaak. Wilt u slecht eenmalig gebruik maken van onze schoonmaakdienst, dat kan! Geef uw wensen aan ons door en we kijken samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen wat betreft schoonmaakdiensten in Hoorn? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, ook kunt u dit telefonisch doen. Actie Schoonmaken reageert altijd binnen 24 uur, ook in het weekend en op feestdagen. Wij kijken er naar uit u te verlossen van al uw schoonmaakwerkzaamheden!